Mjerna tehnika

Ponuda HENNLICH-mjerne tehnike obuhvata sektore mjerenja temperature, protoka, pritiska i nivoa. Sa vodećim proizvođačima u ovoj oblasti GHM mjerna tehnika, Suchy mjerna tehnika und +GF+ smo veoma široko zastupljeni.

GHM mjerna tehnika:
GHM mjerna tehnika nastala je od firmi Greisinger electronic, Honsberg Instruments i Martens Elektronik.

Greisinger electronic razvijaju i proizvode ručne mjerne uređaje kao i mjerne pretvarače, senzore temperature, pokazivače i pripadajuće senzore.

Već dugi niz godina firma Honsberg Instruments GmbH zauzima značajnu poziciju u oblasti mjerne i kontrolne tehnike za protok, nivo, temperaturu i pritisak. Njene aktivnosti se odnose na istraživanje, razvoj, proizvodnju, distribuciju i servisiranje.

Distribucija i proizvodnja Martens Elektronik obuhvata digitalne pokazivače (Display), mjerne pretvarače (konvertore), senzore i uređaje za procjenu u procesnoj mjernoj tehnici. Gotovo svaka fizikalna i električna veličina se može izmjeriti. Specijalni zahtjevi se ispunjavaju sa uređajima prema specifičnim zahtjevima kupaca.

Suchy mjerna tehnika:
Dobijate modernu i visokokvalitetnu mjernu tehnologiju za pritisak i temperaturu. Manometar za mjerenje pritiska i diferencijalnog pritiska. Manometri u različitim izvedbama, npr. sa električnim uklopnim kontaktom ili sa različitim membranskim zaptivkama i pločastim oprugama za prenos pritiska, senzore pritiska u različitim verzijama. Moguća je takođe pojedinačna proizvodnja ili manji broj komada. Suchy mjerna tehnika pruža kao dodatni servis kalibriranje i razne certifikate, koji se mogu pročitati u tehničkim informacijama.

Georg Fischer Piping sistemi:
+GF+ Piping sistemi nudi proizvode za najrazličitije primjene i specijana područja u sasortimanu. Mjerni instrumenti se primjenjuju kako u pripremi vode, raspodjeli vode tako i u transportu tečnosti i gasova u industrijskoj primjeni.
HENNLICH upravlja područjem mjerenja protoka sa njemu pripadajućim komponentama ko što su pokazivači (Displayi) i uređaji za procjenu (analizu).
Područje protoka se dijeli na senzore protoka u rotoru i magnetno-induktivnoj izvedbi odnosno u rotametre (lebdeće mjerače protoka) od svih uobičajenih vještačkih materijala.

Rado ćemo Vam dati savjet i podršku!